top of page
IMG_8582.jpg
studio-12.jpg
studio-10.jpg

Werkwijze

Je bent er uit welke shoot je wilt boeken? Wat leuk! Maar hoe gaat alles dan eigenlijk verlopen? Ik leg het je hier stap voor stap uit!

1. Shoot inplannen

Super leuk dat je interesse hebt in het boeken van een fotoshoot bij mij!

Zodra je een berichtje via het contactformulier hebt gestuurd neem ik via de mail contact met je op. We bespreken jouw wensen en vragen en zoeken daarna naar een geschikte datum, die we vervolgens inplannen. Mocht je liever telefonisch contact hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

2. Voorbereiding

Als we de shoot hebben ingepland, ontvang je van mij een mailtje met tips en kledingadvies. Mocht je gebruik willen maken van de gratis cliënt closet, dan kun je alvast doorgeven in welke kleding je interesse hebt.

Bij shoots op een buitenlocatie kijken we een aantal dagen van tevoren naar de weersverwachting en houden hier contact over. Is het twijfelachtig, dan kunnen we eventueel het tijdstip van de shoot verschuiven. Mocht dit niet lukken of is het echt slecht weer, dan verplaatsen we de shoot naar een nieuwe datum.

3. Tijdens de shoot

De dag van de shoot is aangebroken! We maken eerst gezellig kennis met elkaar. Is het een shoot in de fotostudio, dan onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of glaasje fris. We bespreken met elkaar hoe de shoot eruit komt te zien en dan kunnen we beginnen.

4. Na de shoot

Direct na de shoot ontvang je een factuur voor een aanbetaling van de shoot. Dit bedraagt de helft van de totale shoot kosten. Deze aanbetaling dient binnen 5 dagen voldaan te worden.

 

Zodra ik de aanbetaling heb ontvangen, begin ik met de eerste bewerking en selectie van de foto’s. Binnen enkele weken ontvang je een online fotogalerij waar je jouw favorieten uit kunt kiezen. In de mail voor de online fotogalerij leg ik uit hoe je een selectie kunnen kiezen van je favoriete foto’s. Je kunt eventueel naast je pakket nog extra foto’s bijbestellen voor €7,- euro per foto.

 

Nadat ik jouw selectie van favoriete foto’s en eventueel extra foto’s heb ontvangen, stuur ik je de laatste factuur met het resterende bedrag (de andere helft van het totaalbedrag). En dan het leuke onderdeel! Je ontvangt de foto's digitaal in hoge resolutie!

Follow Along
On Instagram

bottom of page