top of page

WIE BEN IK?

Hi, welkom op mijn site!

Ik ben Ella, het gezicht achter Ella Vogelsang Fotografie.

 

Foto’s hebben zo veel waarde en zijn zo bijzonder krachtig. Puur door het kijken naar een foto kunnen er direct verschillende emoties bij je naar boven komen. Een warm gelukkig gevoel, of misschien wel een traan van gemis. Het bevriest een moment uit je leven, die waardevoller wordt met de tijd. Die nooit zijn waarde verliest. Foto’s zijn de tastbare herinneringen van het leven. 

 

Als klein meisje was ik al gefascineerd over het magische doosje waar je plaatjes mee kon schieten. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste Canon camera kreeg van mijn vader. Al gauw mocht iedereen model staan voor mijn camera, zelfs mijn knuffels ;-). Ik vond het prachtig! En nog steeds blijft mijn passie voor fotografie groeien met de dag.

 

Door mijn studie en extra gevolgde cursussen wist ik het zeker: ik wilde van fotograferen mijn werk maken. Nu op 24-jarige leeftijd mag ik mijzelf naast mijn huidige baan ook zelfstandig fotograaf noemen. Dat had ik als dat kleine meisje van vroeger nooit durven dromen!

 

Samen met mijn lieve vriend en onze vrolijke kater woon ik in het gezellige Beuningen. Familie is alles en ik ben onwijs dankbaar voor hun enthousiasme en support. Verder ben ik een echte dierenvriend en huismus, ontspan ik het liefst doormiddel van een leuke serie of een goed boek, verzuip ik mijn pizza in knoflooksaus en ben ik gek op ‘koffietjes doen’.

 

Ik hoop dat ik veel mensen blij mag maken met mijn foto’s en dat ik een herinnering mag vastleggen die betekenisvol is voor nu en voor later.

 

Past mijn stijl bij jou en mag ik helpen jouw verhaal vast te leggen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met mij!

 

Wie weet, tot snel!

 

Liefs,

Ella

789A70F8-67CA-4124-823D-9262653D5584 2.JPG
Branding-Ella-5.jpg
Ella Vogelsang Fotografie

Ella Vogelsang Fotografie

Video afspelen

Follow Along On
Social Media

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page